Frakt o Returer

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Ta för vana att alltid kontrollera orderbekräftelse så att allt ser OK ut, skulle det vara något du undrar över så kontakta vår kundtjänst omedelbart.

Leveranstid

Leveranstiden är vanligtvis inom 5-10 arbetsdagar om materialet för produkten finns i vårt lager. Under högsäsong (Påsk till September) har vi längre leveranstider.

Transportsätt

Vi levererar dina varor med Posten Sverige paket alternativt 1:a-klass brev beroende på vikt. Leveranstiden kan variera beroende på vilket land som varorna skickas till. Vi refererar till Posten Sveriges leveranstider. Dessa tider gäller från det att försändelsen lämnat vårt lager.

Outlöst försändelse

Outlösta försändelser går i retur till oss med en debitering till kund med ordervärdet + administrationskostnad 250 SEK. Detta för hantering av outlöst försändelse. Kostnaden faktureras i efterskott. Om ingen betalning sker inom utsatt tid vidarebefordras detta till vårt inkassobolag. Undantag godkännes endast efter samråd med SHOWPLATE.SE. Kontakta oss på info@showplate.se eller ring 0706-08 2891.

Fraktkostnader

När du handlar på SHOWPLATE.SE så har du alltid FRI FRAKT på försändelser inom Sverige. Inga avgifter tillkommer med undantag av ev. tilläggsavgifter beroende på vald betalningssätt.

För försändelser utanför Sverige gäller följande priser:

0 - 100g 100 SEK t.ex 1 st. husnummer
101 - 250g 150 SEK t.ex. 1 st. US- eller 1 st. EU- skylt
251 - 500g 225 SEK t.ex. 3 st. US- eller 2 st. EU- skyltar
501 - 1000g 325 SEK t.ex. 4 st. US- eller 3 st. EU- skyltar
1001 - 2000g 400 SEK t.ex. 4 st. EU- skyltar
2001 - 3000g 475 SEK t.ex. 8 st. EU- skyltar
3001g - uppåt 525 SEK

Köpinformation

Alla priser inkluderar moms, om försäljningen sker inom EU. SHOWPLATE.SE reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och ev. faktafel som kan finnas på vår hemsida eller i våra annonser. Det åligger dock kunden att svara för ev. tullar i mottagarlandet. Det åligger även kunden att kontrollera de importregler som gäller i mottagarlandet. SHOWPLATE.SE avsäger sig allt ansvar för att ersätta eller lösa ut försändelser som fastnat i tullen eller dylika instanser.

Personuppgifter

SHOWPLATE.SE är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kommer att behandlas av oss konfidentiellt för att administrera kundrelationen samt för marknadsföringsändamål. Dina personuppgifter kommer INTE att lämnas ut till annat företag för marknadsföring, kundanalys eller reklam. Du kan när som helst avanmäla dig från SHOWPLATE.SE direktreklam genom att ta kontakt med oss på info@showplate.se.

Ångerätt

Vi följer Distans- och hemförsäljningslag (2005:59), vilket innebär att du har tryggheten att inom 14 dagar efter leveransdatum ångra ditt köp eller göra ett byte. Vid retur ska produkterna vara i "väsentligt oförändrat skick". Ingen ångerrätt för de produkter som utgått från det ordinarie sortimentet eller tillverkad efter kundens särskilda önskemål. Kunden bekostar själv returportot samt transportrisken fram tills det att SHOWPLATE.SE har mottagit ditt returpaket. Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav.

Om du är osäker på vad som gäller för dig eller har några funderingar. Kontakta oss gärna på info@showplate.se eller ring 0706-08 28 91

Reklamation

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad produkt ska du kontakta SHOWPLATE.SE så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar efter leverans. Skicka tillbaka produkten i det skick som den mottogs åtföljd av en skade- eller felanmälan, så får du en felfri respektive rätt vara tillbaka. När du skicka varan tillbaka kan du gör det kostnadsfritt:

SHOWPLATE.SE
OVE Agentur Uwe Hirsch
SVARSPOST
20475344
563 20 Gränna

OBS!!! Kontakta SHOWPLATE.SE på 0706-08 28 91 innan du sänder tillbaka produkten!

Expeditionsavgifter

Vi har inga expeditionsavgifter.

Minsta ordervärde

Vi har inget minsta ordervärde.

Force Majeure

SHOWPLATE.SE är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden.

Fortsätt
Snabbsök
 
Använd nyckelord för att hitta den produkt du söker efter.
Avancerad sökning
Betalningsalternativ
Din varukorg är tom
Språk
Svenska English Deutsch
Valutor
Det finns för närvarande inga produktrecensioner